• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

landsbergk  napisała: 

> Często gotuję zupy i dodaję do nich kostki bulionowe. Wolałabym te zupy robić 
> na wywarze z mięsa (na pewno nie będę gotować na kurzych łapkach, szyjkach 
> itd.), ale nie mam pomysłu, co zrobić z mięsem z wywaru. Straszy mnie wizja 
> ohydnej wołowiny z dzieciństwa, z sosem chrzanowym, którą torturowała mnie 
> moja mama. Ani to smaku nie miało, ani konsystencji. Teściowa natomiast 
> kurczaka z rosołu smaży na głębokim tłuszczu i to też jest dla mnie 
> niejadalne. A Wy - co robicie z mięskiem z wywaru? Dla mnie jedyny pomysł do 
> przyjęcia to farsz do pierogów / naleśników / pasztecików.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się