• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: lubiąca  napisał(a): 

> Bardzo lubię pory przygotowane tak jak szparagi. Bierze się tylko białe części.
>  
> Najlepiej kiedy pory są jeszcze młoede. W zimie to już nie to, pory są wielkie 
> i zbyt chyba "nachalne".
> Pory można używać tu gdzie cebulę (smażenie, zupa cebulowa), bo są od niej 
> łagodniejsze. Ostatnio w telewizorze (tv vox - Niemcy) Tim Maelzer zaleca 
> krojenie porów tak, żeby załapać również część tych lekko zielonkawych, bo to 
> daje intesywniejszy smak. Ale to już propozycja dla tych co pory lubią, więc 
> dla kajazz chyba jeszcze nie pora...:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się