• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

kwieta4  napisała: 

> por pokrojony w cieniutkie plasterki, przelany wrzatkiem, do tego dodac obrane 
> ze skorki i pokrojone w wieksza kostke pomidory, sol, pieprz i odrobine 
> smietany. ja lubie 'podsypac' tez majerankiem.
> mozna w ten sposob zuzyc zalegajace zielone czesci pora, jesli np. biale 
> zostaly wczesniej 'przerobione' na tarte albo surowke. zaparzenie woda pozwala 
> na to, by smak pysznego, dojrzalego pomidora dominowal /o co w tym akurat 
> zestawie chodzi/.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się