• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

kropkaa  napisała: 

> Upiekłam sernik wg przepisu Sebastiana Olmy. Dla sernikożerców do wypróbowania,
>  choć nie jest to klasyczny, ciężki sernik, raczej elegancki deser; coś pomiędz
> y musem a creme brulee:
> www.styl.pl/kuchnia/news-goscie-goscie,nId,1682848,nPack,8
> Ja dodałam laskę wanilii, no i po 1,5 h to raczej sos by był, zmniejszyłam temp
> . do 120 st. C i jeszcze kolejne 1,5 h piekłam. Tortownica 28 cm. Góra biała, p
> rosty jak stół. Serek "Mój ulubiony" z Wielunia, śmietana 30%.
> Smacznego!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się