• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

julia_rose  napisała: 

> Ja do serników z dodatkiem masła daję śmietanę kwaśną 18%, (dla podreślenia sma
> ku),
> Nie wiem jak wygląda twój sernik, bo ten na zdjęciu całkiem, całkiem.
> Proporcje sera i masła są akurat, jak na tradycyjny sernik. Tak jak pisały już 
> dziewczyny.
> Wina może być samego sera. Te z wiaderka często są z dodatkami (również masła).
> A sernik może wyjść gumowaty.
> Jeżeli lubisz tradycyjne serniki, a twój wyszedł do bani, to ja bym stawiała na
>  użyty ser. A w drugiej kolejności na śmietanę. Ale to jest zależne. Jeżeli twa
> róg był chudy, to nie powinno przeszkodzić.
> Co do temperatury, to trzeba wyczuć piekarnik. Ja piekę nawet w niższej, bo mój
>  mocniej grzeje. 
> Powodzenia w eksperymentach kulinarnych :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się