• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

syningia  napisała: 

> cos z powietrza/temperatura, woda i maka wlasciwie nie maja znaczenia; zawsze u
> zywam wody z kranu (zwykle odstawionej na noc, zeby chlor sie ulotnil), a czasm
> i jak zapomne to kranowe lub wode z czanika; naczynie plastik czy szklane-zakwa
> s wychodzi bez problemu; lyzka plastkowa. metalowa, drewniana -to nie ma zad eg
> o wplywu na zakwas; mam zakwas od 8 lat i zyje; co roku jak jestem poza domem n
> a urlopie , robie nowy zakwas i tez wychodzi; zakwas, ktory mam w Stanach pachn
> ie inaczej(ladniej) niz ten polski, ale oba robia dobre chleby

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się