• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

em_es  napisała: 

> Ja robię tak: kilka ziemniaków i ze 2 marchewki ugotować w mundurkach, obrać, 
> pokroć w niezbyt drobną kostkę. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać posiekany 
> czosnek i cebulę, po chwili pokrojone w plasterki parówki lub kiełbasę (taką 
> jak na grill), doprawić ziołami wedle uznania, a koniecznie tymiankiem, kilka 
> minut posmażyć. Ja pod koniec smażenia dodaję pomidory albo przecier, ale bez 
> tego też pyszne. Wszystko wymieszać, włożyć do naczynia, posypać parmezanem 
> albo tartym zółtym serem, zapiec, niekoniecznie długo bo wszystkie składniki 
> jadalne :) A najlepiej taka zapiekanka smakuje na drugi dzień, odgrzewana :)
> 
> MS

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się