• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: kk  napisał(a): 

> i mango i awokado maja mnostwo odmian
> 
> osobiscie probowalam z mango od malych i zoltych po wielgachne zielono-rumiane 
> (o skorce mowa, oczywiscie). Z wloknami i bez. Je sie je i dojrzale, soczyste, 
> ale tez twarde jak kamien, a mimo to slodkie. Albo i nie ;)
> 
> Tak wiec trudno dawac rady gdy nie wiadomo z jaka odmiana masz do czynienia.
> 
> Z avocado jest podobnie, niektore maja zielona skorke inne sliwkowa (wole te 
> sliwkowe), niektore sa male a inne wielgachne prawie jak dlon... W/g mnie 
> najlepsze jak maja 'maslowa' konsystence tak ze sie daja rozdziabac widelcem na
>  
> guacamole. 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się