• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Ines  napisał: 

> Cukinie lub kabaczki genialne sa z gilla! Najlepiej wybierac mniejsze lub 
> srednie, bo wtedy sa zbite w srodku.
> 
> Cukienie/kabaczki nalezy pokroic w podluzne paski - mnie z jednej sredniej 
> cukinki wychodza jakies 4 paski. Kazdy pasek nalezy wytaplac w oliwie i wrzucic
>  
> na dobrze rozgrzany grill. Przypiekac z obu stron, az miaz stanie sie miekki i 
> lekko brazowy. Oczywiscie mozna je tez zrobic w domu na patelni.
> 
> Kluczem jest SOS: 1 duzy serek Toska (naturalny) bardzo starannie mieszamy z 
> wycisnietymi 3 zabkami czosnku i do smaku solimy. Ilosc czosnku i soli zalezy 
> od naszego podniebienia, wiec radze zaczac od 2 mniejszych zabkow i sprobowac.
> 
> To naprawde jest niezwykle polaczenie!
> Smacznego :)
> Ines

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się