• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: roseanne  napisał: 

> cukinia i kabaczek to prawie to samo.
> podluzne ,zolte albo zielone (tu Zucciny to polski kabaczek - zielone)
> najsmaczniejsze sa do 20 cm, z miekka skorka.
> Dyniowate
> 
> Baklazan, ksztalt podlugowatego jaja - (eggplant, oubergine) ciemno rozowe lub 
> fioletowe - nakrapiane tez widzialam. Wieksze sztuki nalezy lekko posolic i 
> pozwolic "wypocic sie" goryczce. Psiankowate - nie polecam na surowo.
> 
> moje ulubione przepisy juz porozrzucalam po forum
> pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się