• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

martewa11  napisała: 

> jak zrobić dobra? tzn. żeby seler nie był suchy i łykowaty , scieram go na 
> tarce, próbowałam na grubch i drobnych oczkach i taki właśnie jest, dodawałam 
> starte jabłko, śmietanę i majonez i to nie pomaga, chcialabym aby był tak 
> soczysty jak w gotowych surówkach kupowanych w plastikowych opakowaniach, , 
> aha jeszcze ciemnieje, a w tych gotowcach nie, czy to jakies sztuczne 
> dodatki, sok z cytryny nie pomaga, może seler jest z zalewy,co zrobić 
> doradźcie 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się