• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

zonazofia1  napisała: 

> Jeśli jeszcze nie zrobiłaś, to mój przepis jest taki:
> na tłuszczu (może byc wytopiony z wędzonej słoninki) podsmażam 1 cebulę 
> pokrojoną w kostke, na to wrzucam pokrojoną kapuste kiszoną (ja nie odciskam, 
> bo lubię kwaśna), dodaję kminek, ziele angielskie i liść laurowy, vegetę i 
> dusze do miekkości. Na koniec robię zasmażkę z łyżki margaryny i łyżki mąki, 
> zalewam ją zimną woda i szybko wlewam do kapusty. nie martw sie grudkami - 
> rozpuszczą się. chwile duszę z zasmażka i to już koniec! Pycha, ale trochę 
> tuczące ...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się