• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

annarea  napisała: 

> Co do ciasteczek na ostro to ja robie ale z ciasta francuskiego - uprzedzam 
> tylko ze z gotowego.
> Z ciasta gotowego wykrawam koleczka i robie kciukiem delikatne wglebienie 
> w srodku a pozniej nakladasz ( nie za duzo) na co masz ochote dla przykladu:
> sos pomidorowy i kawaleczek czosnku + np.bazylia
> pesto
> sos pom.i kwadracik sera.
> Wkladasz do goracego piekarnika na blasze wylozonej papierem do pieczenia
> i pieczesz ok.15-20 min w 180° ( czas zalezy od piekarnika i ciasta)
> Musza w kazdyma razie nabrac zlotego koloru.
> Takie ciasteczka sa bardzo dobre do aperitivu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się