• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

nalewka_figowa  napisała: 

> Sekret moich sledzi polega na:
> - moczeniu przez minimum 2 godz. w wodzie mineralnej GAZOWANEJ
> - mlynku, w ktorum razem miela sie:pieprz, ziele angielskie i
>   pokruszony wczesnie lisc laurowy
>   ta mieszanka jest b. aromatyczna  , a zmielony lisc laurowy ma super
>   aromat
>   sledzie po wymoczeniu kroje , skrapiam porzadnie cytryna i sypie ziola
>   z mlynka , dodaje cebule pokrojona drobno w kostke, jablko tez w kostke
>   i troche natki pietruszki
>   do sloika , zalewam olejem i czekam minimum 24 godz , az sie przegryza dobrze
>   
>  

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się