• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Panna Andzia  napisał(a): 

> Tez niedawno mialam ten sam dylemat, bo nie wszystko pasuje do tych 
> nieszczesnych sliwek. Skonczylo sie na ryzu na zolto z rodzynkami i salacie.
> 
> Ale sadze, ze dobra by byla np taka salatka z kapusty pekinskiej poszatkowanej 
> drobno z tartym na grubej tarce jablkiem, cebula w bardzo cienkie piorka i 
> sosem z musztardy francuskiej, soku z cytryny, zmiazdzonego czosnku i oliwy. 
> Mysle, ze przy nastepnej okazji wyprobuje - moze nawet z rodzynkami - ten 
> slodko-kwasny smak powinien niezle sie komponowac ze schabem.
> 
> Brokuly to tez swietny pomysl, nawet na "zywca" albo tylko z odrobina oliwy i 
> posypane podpieczonymi platkami migdalow.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się