• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

jacek1f  napisał: 

> smazy sie gdzies po 3-4 minuty na strone,
> no to piecze sie troszke dluzej, ale uwazaj, bo to jednak suche mieso. Po 10-12
>  
> minutach powinno byc upieczone - wlozone do rozgrzanego piekarnika na 180 st 
> max.
> Mozesz w folii - mniej suche moze byc. Bez folii musi byc podlane czyms, zeby 
> wiorek sie nie zrobil.
> Gotujesz  - jak wolisz - w wodzie z przyprawami tez mozna, ale jak masz rozol, 
> lub warzywka - to chyba lepiej.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się