• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

basiul  napisała: 

> zdecydowałam się (pod pewnymi naciskami) na canneloni szpinakowo - mięsne. to 
> mój debiut z canneloni. Nie wiem tylko ile takich rurek na jedną osobę 
> powinno być, żeby się najeść (2 osoby lubiące zjeść ale zarazem zaczynające 
> się już ograniczać) i jaki sos do tego. Myślałam o pomidorowym albo serowym 
> (rokpolowym). Doradźcie proszę! czy pod takimi sosami rurki mi zmiękną (mam 
> takie, że nie trzeba gotowac wczesniej)? i jak dużo musi być trego sosu? musi 
> całkowicie przykryć rurki?
> Z góry dziękuję za wszelkie porady i pozdrawiam,
> Basia

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się