• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

jagoda85  napisała: 

> Można też dodać pokrojoną cebulkę i jabłuszka. Ja robię jeszcze tak: 
> wypatroszonego pstrąga wkładam do zalewy z soku cytryny, oliwy, sosu sojowego, 
> przyprawy do ryby, trochę soli i dużo czosnku. Rybka tak sobie leży około 2 
> godzin w zalewie, a potem wkładam w siatki, zapinam i na grila. Trochę w 
> trakcie pieczenia smaruję zalewą. Skórka jest supek zrumieniona i smak pstrąga 
> wspaniały.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się