• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

bagatella  napisała: 

> momas, bryzol a rozbef to sie ma tak do siebie jak pierwsi z kurczaka do 
> skrzydelek.
> nie mozna rowniez kazdego miesa podkladac pod chciany przepis, jesli chcesz 
> krwiste befsztyki to trzeba bylo kupic wlasnie rozbef i pokroic go na grube 
> plastry, lub rumsztyk lub jeszcze antrykota.
> no ale coz, dzis masz bryzolowe, dobrze popieprz, nie sol bron boze, posyp 
> jakas przyprawa do grila, no i griluj, ale bardzo szybko, ja to nazywam: tam i 
> spowrotem, inaczej mieso stanie sie podeszwa.
> aha, nie traktuj miesa cytryna, jak poleca jacek, bo cytryna ma wlasnie 
> wlasciwosci gotowania miesa na zimno, nie polecam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się