• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

aasik25  napisała: 

> Robię ciasta typu plesniak lub jablecznik z pianą na górze i coś robię źle bo 
> przed upieczeniem piana sztywna, na 5 bialek 0,5 szklanki pudru więc i slodka 
> a po wyjęciu z piekarnika jest lepka a potem siada. jak zrobić żeby była taka 
> sztywna jak beza? Może za krótko pieke? Ile powinna być wpiekarniku taka 
> piana? Trzymam krótko bo mam spody upieczone żeby mi się zakalec nie zrobił 
> więc potem czekam tylko aż piana sie zrumieni. No i jest rumiana ale pada :(
> 
> asia

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się