• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: kluba1  napisał: 

> Czesc Nika !  Chinskie potrawy maja sos, nie koniecznie sa suche !  Robi sie 
> ten sos z odrobiny corn starch + rosolek+ przyprawy. Sos moze byc slodko-
> kwasny, ostry, lagodny ,rybny,fasolowy, labsterowy - jest ich duzo!! Jako 
> dodatki to do ostro-kwasnego sosu polecam czastki ananasa. Rowniez jesli chodzi
>  
> o mieso - bardzo do chinszczyzny nadaje sie wieprzowina!  Ma wspanialy aromat i
>  
> szybko sie smazy. Hamburgery, to po prostu mielone mieso - jesli jest swieze, 
> to nie ma w nich nic niezdrowego.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się