• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

brynia2  napisała: 

> Przepis Gargamela:
> Mieso mielone (lepsze lekko tłustawe np.mielony boczek surowy) 1kg do tego 300m
> l
> mleka zageszczonego nieslodzonego i przyprawy jakie dodajesz (sol czy
> warzywko,pieprz,zioła)dobrze wymieszać,wlozyć do foremki keksówki i piec 1,5
> godziny w 180st.Po tym czasie wyjać i od razu zlac płyn,ktory sie wydzieli(aby
> pieczeń klops nie wchłonął).Podawac można jako wedlinę na zimno i grubsze
> plastry w sosie na cieplo do drugiego.\Zaleta -bez jajek,bułki -nie skwasnieje
> tak szybko.
> 
> Dzisiaj robiłam, przepyszna pieczeń

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się