• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

vernalis1  napisała: 

> Nie wiem czy masz mikrofale- ja robie dania i siup do zamrazarki- a potem do 
> mikrofali, i ciepłe na stoł. No chyba że wczesniej nie zapomne wyjąc ,żeby sie 
> same rozmroziły. Moje propozycje: pierogi,pieczona karówka(dla ułatwienia po 
> upieczeniu porcjuje i dopiero mroze),duszone mięsko w sosie własnym- np.udziec 
> indyka lub szyneczka,ryby(za karpia po zydowsku to jszcze mi mieszkanko 
> wypucuja ;))wszelakie gulasze lub gulaszopodobne;fasolka po bretonsku,ktos 
> wspominał bigos i gołąbki,kaczusia lub jej elementy pieczona z jabłkami i 
> zurawiną(kaczke upieczona zamrozić a jabłka z zurawina zawekować)Barszczyk z 
> uszkami, łazanki z kapusta..Tak naprawde to chyba wszystko co daje sie 
> zamrozic...
> Pozdr. napisz pozniej co przygotowałas !!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się