• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Agnieszka  napisał(a): 

> Stawiałabym na tradycję.
> Z popisowych dań kilka lak temu wystąpił sandacz (taki kupiony w całości zaraz
> po złowieniu) była z niego  ryba w galarecie i po grecku i zwykły smażony -
> bardzo wszytkim smakował.
> Pierogi czy uszka własnej roboty też spotykają się z uznaniem - w
> przeciwieństwie do tych kupnych ze sklepu. 
> Ja myślę, że Wigilia to czas kiedy warto celebrować tradycję - z krabami zawsze
> można poszaleć w pozostałe świąteczne dni:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się