• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

mrgodot  napisała: 

> Osobiście uwielbiam pomidorowy, ale może być też serowy np. typu quattro 
> formaggi (zależy jaki masz ser).W sumie serowy i pomidorowy się nie gryzą, tak 
> jak pomidorowy i beszamel w musace. Układasz składniki warstwami polewając 
> każdą sosem pomidorowym, a ser starty, sos serowo-smietanowy albo beszamel na 
> wierzch. 
> Najprostszy sos serowy, który robię, żeby "związać" danie (np. przy zapiekance 
> z drobnym makaronem albo w przypadku tart i quiche), to wymieszana gęsta 
> śmietana, jajka (2-3 surowe) ze startym serem (serami - może być kilka 
> gatunków) i tym zalewam całość.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się