• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

hania_76  napisała: 

> Dzenifer, jeśli masz jakiekolwiek źródło zaopatrzenia w śledzie, proponuję 
> olśnić gości śledziami w oleju z siekaną cebulką. Do tego np. klasyka gatunku, 
> czyli sałatka jarzynowa (gotowana włoszczyzna pokrojona w kosteczkę, groszek 
> albo kukurydza z puszki, jajko na twardo w kosteczkę + majonez i przyprawy). 
> Z zup: barszczyk czerwony (buraczki w plastrach gotować na bardzo małym ogniu w
>  
> bulionie z warzyw - przyprawić czerwonym winem, sokiem z cytryny, listkiem 
> laurowym, pieprzem, solą i 1-2 ziarenkami ziela angielskiego) albo rosół z kury
>  
> z makaronem.
> Danie główne (mięsne) - zrazy wołowe z sosem i do tego np duszone buraczki.
>  

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się