• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: EWa  napisał(a): 

> Warstwy:
> - białka z 4 jajec na twardo starte na duzych okach tarki
> - 2 puszki tuńczyka rozłozone równiutko ( odcedzic olej)
> - czerwona cebulki ( ze 3 nieduże sztuki) drobniutko pokrojone
> - rozsmarować na to majonez
> - posypać drobniutko przetartymi żółtkami z tych jajec na twardo
> Przyprawiać już nie trzeba (ja daję trochę pieprzu), niech się przynajmniej z 
> godzinę przegryzie w lodówce. szybka, smaczna, nie za droga. Można potem robic 
> rózne wariacje, np. ze startym żółtym serem, ziołami itp., ale najpierw spróbuj
>  
> w wersji podstawowej. 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się