• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: wypasiona_foczka  napisał(a): 

> Ja robię sos pieprzowy do róznych mięs (np. polędwiczek wieprzowych albo 
> plastrów cieleciny). Smażąc poledwiczki na maśle dorzucam na patelnie sporą 
> łyżkę posiekanego (mniej lub bardziej, całe ziarna tez muszą a być!)zielonego 
> pieprzu, trochę soli, może być odrobina estragonu, wlewam trochę śmietanki (18 
> lub 22%), czekam chwilkę aż sos zgęstnieje i już. Bardzo przyjemny, lekko 
> pikantny i świeży smak. Poza tym dobrze pasuje do zwykłego sosu bolońskiego 
> podawanego z makaronem.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się