• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

momas  napisała: 

> no przepraszam. Biszkopt to biszkopt! Zwykły. 
> Ja robię taki 2 jajka, pół szklanki cukru, pół szklanki mąki. Białka ubijam na 
> sztywno, dodaję cukier i żółtka (ubijając) a potem delikatnie mieszam z mąką.
> 
> No chyba, ze używam gotowych biszkoptów. 
> Lubie takie języczki firmy Vicenzo, albo coś w tym stylu. Można je dostać (tzn 
> nabyć drogą kupna) w tych dużych sklepach. Podobne to tych firmy San, ale moim 
> zdaniem, te San-u są zbyt delikatne. 
> Możesz też użyc zwykłych okragłych biszkopcików (takich, jak w Delicjach).
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się