• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

elf  napisała: 

> Hmmm, ja znam z Francji nieco inny przepis na Tabouleh:
> - kuskus
> - świeży ogórek drobno pokrojony
> - świeży pomidor drobno pokrojony
> - świeża mięta
> - rodzynki sparzone
> - oliwa + sok z cytryny
> Bardzo polecam, te rodzynki dają fajny smaczek:-))) Kuskus jadam też czasem na 
> śniadanie z mlekiem - jako błyskawiczną zupe mleczną. Można go też stosować 
> zupełnie tradycyjnie do drugiego dania, np. do gulaszu. Oczywiście najpierw 
> trzeba go zalać osolonym wrzątkiem.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się