• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: mada  napisał: 

> Moj maz pochodzi z Ameryki Poludniowej, nauczylam sie wiec je robic. Do maki 
> kukurydzianej dodaje sie wody i wyrabia na pulchna mase. Potem wyrabia sie je 
> na bardzo cienkie placki w rekach, co niestety nie jest latwa sztuka, takze 
> mozna rozgniesc je na plasko dnem patelni. Piecze sie je na suchej patelni i 
> musza miec koniecznie ciemno brazowe plamy (trzeba je podjarac). Jezeli pekaja 
> na patelni albo przy wyrabianiu na placki to znaczy, ze nie dodano 
> wystarczajacej ilosci wody. 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się