• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

winoczerwone  napisała: 

> robiłaś z tego przepisu?:
> kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,41824849,P_KOBIETA_PRZEPISY.html
> ja z niego korzystam od kilku lat, ciasto zawsze sie udaje, i jest szybkie i 
> proste
> dodaję garśc orzechów włoskich
> może rzeczywiście przepiekłaś? za pierwszym razem tez zrobiłam ten błąd, i 
> miałam cos na kształt suchego murzynka
> 20 minut z przepisu to za malo, ja pieke jakieś 25-30, ale naprawde nie dłużej

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się