• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: rebeka  napisał: 

> Gość portalu: chochelka  napisał(a): 
> 
> > Dla dużej ilości gości wymyśliłam bigos. I tu klops - nie ma już 
> > zeszłorocznej kapusty kiszonej. Czy ta młoda kiszona nadaje się do bigosu?
>  
> > Zwykle łączę białą kapustę z kiszoną, pół na pół. Poradźcie co TERAZ zrobi
> ć, 
> > by nie było kulinarnej kompromitacji!
> 
> Bez problemów kupisz kiszoną kapustę pasteryzowaną w słoikach,jednak koniecznie
>  
> z dodatkiem słodkiej kapustyPozdr

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się