• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: karolcia  napisał(a): 

> chociaż nie jestem ze Śląska i ślonski łobiod należy u mnie raczej do rzadkości
> ,
> to modro kapusta jest bardzo ok ;)
> 
> lubię od czasu do czasu zrobić i zjeść, taką jak ta:
> fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,52029642,52029642.html 
> 
> a jeśli nie po ślonsku, to po prostu: siekam kapustę, leciutko ją solę, żeby
> zwiędła, dodaję starte jabłko, ew. gruszkę, garść wymoczonych rodzynek; do tego
> pieprz, cytryna, troszkę oliwy, odrobina cukru i wszystko ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się