• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Ania  napisał: 

> A ja robie nadzienie z mielonego mięska, podsmażonych z cebulką pieczarek 
> pokrojonych w drobną kostkę, i dodaje kawałek startego żółtego serka, no i 
> jajko surowe. Nadziewam SUROWE rurki i układam w naczyniu a następnie zalewam 
> okiem pomidorowym doprawionym solą, pieprzem, bazylią i oregano, tak by 
> przykryć w całości rurki, nastepnie zapiekam około 50 minut do 1 godziny na 
> koncu posypuje jeszcze wierzch serkiem startym i jeszcze chwilke zapiekam aż 
> do rozpuszczenia sera. Nigdy nie wypłyneło mi nadzienie z rurek, tylko farsz 
> musi być mniej więcej takiej konsystencji jak mięsko na kotlety mielone. 
> Pozdrawiam :))))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się