• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

ba_nita  napisał: 

> Dlaczego miałyby nie pasować, przecież to bogactwo witamin jakże potrzebnych
> zimą. Ja najbardziej lubię z kapusty kiszonej. Zboczenie takie tym bardziej, że
> mam swoją zakiszoną z marchwią, jabłkami i kminkiem.
> A robi się z niej surówkę bardzo prosto. Jeśli nie można kupić z marchwią to
> wystarczy do poszatkowanej kapusty dodać startą na najmniejszych oczkach, dodać
> odrobinę cukru (jeśli jest zbyt kwaśna), poszatkowaną natkę pietruszki i jeszcz
> e
> doprawić białym pieprzem. Na końcu dodać łyżkę lub dwie dobrej oliwy, wymieszać
> i gotowe.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się