• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

pletwa3  napisała: 

> To jest dość skomplikowany przepis, ja robię krupnik "błyskawiczny", to u mnie 
> dyżurna zupa, jak trzeba coś prędko naszykować. Na gotującą wodę sypię 
> mrożonkę "włoszczyzna krojona w paski", dodaję łyżeczkę masła, kostkę rosołową,
>  
> trochę pieprzu, wrzucam ziemniaki pokrojone w kostkę, jak są prawie miękkie 
> sypię kaszę (taką drobniutką, krakowską) - i jeszcze tylko jakieś 5 min. 
> Gotowe. Obficie posypuję posiekaną natką, a jak mam - to kraszę skwarkami. 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się