• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

winoczerwone  napisała: 

> kotlety (ze schabu, z kurczaka, z cielęciny) albo befsztyki, gdy się 
> smażą lub grillują, robisz miske sałaty i otwierasz wino, całośc 
> jakieś 15 minut max
> ryby smażone, pieczone czy grillowane plus sałata
> mięso albo ryba j.w. z dodatkiem warzyw ugotowanych na parze
> (kalafior, brokuły, duże kawałki marchewki i tak dalej - 10 minut 
> sie gotują max.)
> miska sałaty z bardziej treściwymi dodatkami (kawałki kurczaka, 
> wędzone ryby, jajka na twardo, paski szynki itp) z bagietką np. 
> czosnkową (5 minut w piekarniku)
> curry z kurczakiem, rybą albo warzywami - 20 minut na oko
> i jeszcze kus kus albo bulgur - 5 minut (jako dodatek do potrawy 
> albo samodzielne danie z róznymi dodatkami)
> ja jeszcze w 20 minut robie pyszny krem z pomidorów, z grzankami
> rózne tarty - pod warunkiem, że poprzedniego wieczoru przygotujesz 
> sobie ciasto, wyłozysz formę i schowasz do lodówki, w porze obiadu 
> tylko wypelniasz dodatkami i zapiekasz

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się