• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

follow_me  napisała: 

> Szpinak wrzucamy na patelnię, na której lekko zeszklił się czosnek (ja na 1/2 k
> g szpinaku wrzucam prawie pół główki czosnku). Jak lekko puści sok, doprawiamy 
> sokiem z 1/2 cytryny, dodajemy sól i pieprz, gałkę muszkatołową do smaku. Do te
> go wrzucamy małe pomidory pokrojone w ósemki (najlepsze są malutkie pomidorki t
> zw. truskawkowe, ale mogą być też zwykłe, byle dojrzałe, pachnące, ale niezbyt 
> miękkie). Chwilę podgrzewamy, nie odparowujemy zbyt mocno (liście mają zachować
>  kolor) i wykładamy na pełnoziarnisty makaron. 
> 
> To zdecydowanie najulubieńszy z moich przepisów.
> 
> 
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się