• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

bobralus  napisała: 

> ja surowki dobieram raczej do "weglowodanów" niż do mięsa - tzn nigdy nie
> zjadłabym np. buraczków do ryżu albo pędów bambusa do ziemniaków. każdy ma chyb
> a
> jakieś swoje ulubione zestawienia, nie ma co się stresować, tylko lepiej
> pomyśleć na co się ma akurat ochotę. do schabowego z ziemniaczkami pasuje i
> mizeria i marchewka z selerem i por z jabłkiem i sałatka z cykorii, jabłka i
> kiszonego ogórka i pomidory z oliwą i octem i marchewka z groszkiem. do wątróbk
> i
> lubię sałatę z winegretem. do mielonych buraczki, ale też każda inna surówka.
> kurczak też wszystko zniesie. rozumiem, ze nigdy nie gotowałaś, ale chyba
> jadłaś, więc wiesz, co Ci z czym smakuje;) a jesli gotujesz jeszcze dla kogoś,
> to też zawsze można podpytać.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się