• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

coralin  napisała: 

> Do tych mięsnych dań, które wymieniłaś pasują wszystkie chyba 
> surówki. Trzeba wybrać to, co sie lubi najbardziej.
> Do wszelkiego rodzaju gulaszy z sosami i kaszami pasuje szczególnie 
> kapusta kiszona lub ogórek kiszony. Choc mam teraz ochote na gulasz 
> i zrobie surówke z młodej kapusty świeżej:)
> Do królika pasują mi wyłącznie buraczki.
> Problem jest z rybami- nigdy ich nie panieruję, wiec takie saute z 
> przyprawami to albo z gotowanymi warzywami albo surówka z selera czy 
> marchewki.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się