• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: ida  napisał(a): 

> Witam, planuję zrobić brownie i potrzebuję pomocy:) Po pierwsze, nie mogę się
> zdecydować, które zrobić:
> fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,48869923,48869923,0,2.html?v=2
> czy te
> fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,81426137,81426137.html
> czy ktoś mógłby mi doradzić? Czym one będą się różnić (widzę, że jedno ma dużo
> więcej mąki niż drugie, to znaczy że będzie lepsze czy nie? a może ktoś robił
> obydwa i określi które lepsze?:)
> 
> drugi problem: mam prostokątną blachę 10 cm/24cm. Czy wtedy mam robić z połowy
> tych podanych przepisów? A może 2/3? Prosze o pomoc:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się