• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

bene_gesserit  napisała: 

> Nie daj sobie wmowic tego o tych 'dwoch lewych rekach', ani ze jestes
> genetycznie obciazona anty-kuchennie. Do gotowania domowego nie trzeba talentu,
> bo to nie jest sztuka, a pracy i doswiadczenia - bo to rzemieslnictwo. Zeby
> nauczyc sie robic swietne schabowe, trzeba je iles razy przypalic. I juz.
> Zawezmij sie, a udowodnisz sobie (i mamie ;) ze z tymi genami to jakies bajki :
> )
> 
> (Mozliwe, ze je po prostu za dlugo smazysz - mieso wieprzowe, jak i kurczacze,
> zwlaszcza w wersji z panierka, smazy sie krotko, bo sie szybko scina, a potem
> wysycha na wior a panierka sie pali na wegiel.)
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się