• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: ania_m  napisał(a): 

> 
> nie, nie kupuje w marktkaufie.
> kupuje rozne czesci anatomii, filety i lammlachs wole jednak kupic swieze z
> wakumowanego worka w karstadzie. te z mrozonki akurat mnie zupelnie nie
> przekonaly - a wielka szkoda, bo sa o polowe tansze od swiezych. bylo kupe
> czyszczenia z blon i balam sie je zostawic tak rozowe, jak lubie zwazywszy, ze
> na mrozonce pisze bardzo wyraznie, ze musisz je kompletnie przesmazyc przed
> spozyciem. ogolnie polecam samodzielne przetestowanie tych wszystkich mrozonych
> :
> niektore sa fatalne, np ichnia pieczen z lopatki - sama kosc i tluszcz
> praktycznie, rollbraten tez niespecjalna, lykowata, bo zlozona ze zle
> oczyszczonych ze sciegien "odpadow". za to koltlety naprawde moga byc,
> lammcarre, czyli w calosci, tez. keule wole natomiast zawsze kupic swieza u
> turka, wiem co mam i ladnie mi ja oprawi, ta z mrozonki produkuje mase odpadow 
> i
> nigdy nie wiesz, co masz zanim nie rozmrozisz. albo kupuje na rynku od hodowcy,
> jesli akurat stoi.
> mrozone mielone natomiast jest doskonale i za smieszna cene, polecam. 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się