• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: ania_m  napisał(a): 

> a pachnie wrecz oblednie w piecu, bo jest to jedno z niewielu dan, ktore lubie
> upiec przedtem i porzadnie wystudzic. sprobuj ladnie pokroic pieczen rzymska po
> wyjeciu z pieca :))))
> juz wiem jaki chce aparat i wiem kiedy potanieje. jak tylko nabyje, zaczne
> wstawiac, moj stary canon ixus robi z bliska optyczna rozmazana katastrofe,
> jesli w ogole jest laskawy i dziala.
> chyba i tak nie wstawilabym tej pieczeni na gp, bo walilam wszystkiego do srodk
> a
> na wyczucie i zabij - proporcji przypraw i dodatkow nie pomne :)
> o, owszem 750g jagnieciny, jedno jajko, chlust oliwy i 3 kromki bialego chleba
> bez skorki zmiksowane. napisze potem, czy konsystencja byla ok.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się