• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

ania_m66  napisała: 

> 
> wroc,
> bardzo mozliwe, ze wiem jak to smakuje. zasugerowalam sie tym, co ktos
> podszywajacy sie pode mnie napisal o skladzie i wyobrazilam sobie taka luzna
> paste jak sambal oelek.
> sama akurat musze nabyc jutro w asia markecie... paste krewetkowa z chili.
> usmialabym sie, jesli chodzi o to samo.
> to twoje bylo w sloiku, czy w puszce. bylo widac konsystencje? jesli byla zbita
> ,
> koloru przecieru pomidorowego z dodatkiem brazu, z tym, ze konsystencji bardzie
> j
> zbitej z wyraznie mniejsza iloscia plynu, suchej, to moze byc to moje pod inna
> nazwa. taka paste trzeba gotowac, jest skladnikiem tajskich past curry i sosow.
> z drugiej strony znalazlam zdjecie tekiej
> www.hollandsbest.com/indonesian/_popup/conimex_sambal_25566_tjampoer.htm
> tu powiedzialabym, ze to zwykly sambal oelek z dodatkiem ekstra ziol.
> szczegolow dowiem sie moze jutro w moim markecie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się