• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

angoba  napisała: 

> Z połaczenia ubitej śmietany, wczesniej dobrze schłodzonej, i galaretki 
> zrobionej z polowy ilości wody i ostudzonej do momentu kiedy jest jeszcze 
> płynna ale juz prawie krzepnąca wychodzi bardzo dobra masa to tortu 
> śmietanowego z owocami. 
> Jesli tort mam byc biały to należy uzyc galaretki cytrynowej, mozna tez użyc 
> galeretki o smaku owoców dodawanych do masy. 
> Ważne są dwie rzeczy, śmietana musi byc mocno schłodzona (24 godziny w lodówce)
>  
> a galaretka zimna ale płynna i dodawana wolno małym strumieniem do juz ubitej 
> śmietany.
> 
> A

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się