• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Anna M.  napisał(a): 

> Często piekę w piekarniku ziemniaki pokrojone w grube frytki.
> 
> Kroję ziemniaki, wrzucam do foliowego worka, dolewam trochę oliwy, przypraw
> (tymianek, majeranek, papryka, estragon, zioła prowanskalskie... co jest pod
> ręką), energicznie mieszam w tym worku, wrzucam na blaszkę i do piekarnika.
> 
> Ostatnio do ziemniaków dorzuciłam marchew.
> Mój dodatek do obiadu zyskał i na smaku i na kolorze.
> 
> Zastanawiam się jakie jeszcze warzywa mogę dodać do moich ziemniaków? Takie,
> które w podobnym czasie dobrze się upieką?
> Ew. jakie warzywa tak zapiekać jako oddzielny dodatek?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się