• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

asochac1  napisała: 

> Chciałam wczoraj zrobić po raz pierwszy pastę z bakłażana. W 
> przepisie miałam: upiec połówki 20 minut w temp. 220 stopni i 
> wydrążyć. Tylko mój bakłażan po upieczeniu (piekarnik elektryczny 
> więc temp i czas były na pewno dobre) jest dalej dość włóknisty i 
> gumowaty. Czy taka jest konstencja na pastę? "wydrążyć" się tego ne 
> da, można najwyżej obrać ze skórki. Czy ktoś mi może podpowiedzieć, 
> jaką konsystencję powinien mieć bakłażan do zrobienia pasty???

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się