Gość portalu: Magda napisał(a): > Dawno nie zaglądałam na tą stronę i muszę wam opisać jakie zmiany zaobserwowała > m u mojego syna.Jakiś czas temu opisywałam moje doświadczenie z ADHD.Ponad 7-la > t męczarni z nauczeniem się z tym żyć a tu wystarczyło zmienić po prostu lekarz > a.Od trzech miesięcy Kuba zmienił się nie do poznania.Sama zaobserwowałam to że > jest jakiś inny łatwiej idzie mu nauka czytania,szybciej odrabiamy lekcje ,sta > ł się cichszy i mniej nerwowy.Pomyślałam że może mi się wydaje i nie komentował > am tego co zauważyłam.Dopiero wizyta u wychowawcy uświadomiła mi że mam racje.P > ierwszą i drugą klasę syna nie wspominam zbyt miło ciągle było coś nie tak,czas > em bałam si spytać jak Kuba sobie radzi.A tu niespodzianka.Przestał chodzić po > klasie w czasie lekcji,jest skupiony,zaczyna pomagać innym,nawet jak z czymś ni > e zdąży poświęca przerwę by nadrobić zaległości.....Przez moment pomyślałam to > chyba nie o moim dziecku mowa.Dawniej z dyktand przynosił jedynki teraz dostał > cztery mniej, a przedostatnie napisał na trójkę.Ciesze się bardzo z postępów sy > na i wiem że warto mu pomagać choć czasem wydaje mi się że to sen bo przywykłam > już do tego że ciągle było coś nie tak.Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo wytr > wałości i cierpliwości dla swoich pociech.